Timişoara: Povestea copilulului bolnav de cancer i-a sensibilizat pe români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florian Fulga este un copil bolnav de cancer căruia medicii nu i-au mai dat nicio şansă. Mama lui a riscat totul. L-a scos din spital şi a început un tratament cu produse naturiste în urma căruia cancerul dă înapoi.

După articolul „Bolnavii cronic, în luptă cu sistemul”, publicat în acestă săptămână în ediţia naţională a ziarului „Adevărul”, în care a fost prezentată situaţia lui Florian, mai multe persoane s-au oferit să îl ajute. Băieţelul de patru ani, din judeţul Sibiu a fost diagnosticat la începutul acestui an cu o formă avansată de cancer. Până luna trecută Florian a fost internat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Medicii nu i-au mai dat însă nicio şansă. Mama sa a riscat, l-a externat pe semnătură şi a început un tratament cu produse naturiste, în urma căruia băiatul este vindecat în proporţie de 80 %. În tot acest timp, Ramona Fulga a ajuns în culmea disperării din cauza cheltuielilor la care a fost supusă. Numai drumul pentru un control la Timişoara o costă pe femeia, care vine din Râmnicu Vâlcea, aproape venitul ei pe o lună.

Cititorii „Adevărul” au fost impresionaţi de povestea lui Florian şi s-au oferit să îl ajute. „Eu sunt simplu muncitor într-o fabrică, dar vreau să îl ajut atât cât pot cu o sumă de bani şi să-i conving şi pe alţii”, a spus o femeie din Bistriţa-Năsăud. „M-au impresionat ochişorii lui şi puterea lui de a lupta cu cancerul. Noi suntem o familie normală. Nu suntem foarte bogaţi, dar avem o situaţie mai bună decât alţii şi vreau să îl ajutăm, acum cu o sumă de bani, iar de Crăciun ne gândim să-i facem o surpriză şi să ne ducemla el cu cadouri”, a spus şi o femeie din Bucureşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite