Timişoara: Loc de joacă pentru copii cu aparate de fitness în Calea Şagului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din Calea Şagului au de astăzi un nou loc de joacă în cartier. Primăria a finalizat lucrările la parcul pentru copii, care are printre alte aparate de joacă şi aparate de fitness în miniatură.

Micuţii din Calea Şagului s-au bucurat astăzi din plin datorită parcului pe care îl au la dispoziţie în urma renovării vechiului parc, caracterizat de mizerie şi paragină. Toată „spuma” primăriei, în frunte cu primarul Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Adrian Orza, şeful Direcţiei de Mediu, Vasile Ciupa, şeful de la Drumuri Culiţă Chiş, s-a prezentat în Calea Şagului, nu pentru inaugurarea pasajului care este o ruşine pentru oraş, ci pentru inaugurarea noului loc de joacă. VEZI GALERIE FOTO



Lucrarea, prin care spaţiul verde al Timişoarei s-a îmbogăţit cu peste 3.000 de metri pătraţi, a fost executată de firma Drufec şi a costat aproximativ 350.000 de lei. Singurul lucru care trebuie făcut de acum încolo este ca spaţiul să fie păstrat. Una din soluţii în acest sens este închiderea spaţiului cu lacăt pe timp de noapte pentru a nu fi vandalizat. 

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite