Timişoara: Femeile care i-au marcat viaţa lui Busuioc, Pavarotti din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante femei din apropierea lui Costel Busuioc sunt soţia sa Dana şi „maica", bătrâna pe care artistul a luat-o în îngrijire.

În cartea publicată recent de Romeo Petraşciuc, Costel Busuioc vorbeşte despre viaţa sa, despre lucruri nespuse până acum. Prima femeie importantă din viaţa lui Busuioc a fost mama sa, o femeie simplă care lupta cu sărăcia pentru a-l creşte pe muzician şi pe fraţii acestuia. La 14 ani, Pavarotti din Banat nu a mai suportat sărăcia şi a fugit de acasă în judeţul Hunedoara. Aici a ajuns să păzească oile mai multor săteni. Costel povesteşte că una din „patroanele" sale a ajuns să îl placă, dar el avea ochi pentru o fată de liceu, alături de care a mers şi la baluri într-un sat vecin.


„Eu cu asta mă potrivesc"



             

După ce a fost la un pas să moară, Busuioc s-a apropiat de Dumnezeu şi a frecventat adunările Oastei Domnului, unde a întâlnit-o şi pe soţia sa, Dana, cu care s-a căsătorit mai târziu. „Când am văzut-o prima dată mi-am zis: eu cu asta mă potrivesc", povesteşte Pavarotti din Banat. Cei doi s-au căsătorit în Maramureş, de unde au venit în Banat pentru a avea grijă de „maica", o bătrână din Ghilad, rămasă singură. O altă femeie cu un rol important în viaţa lui Busuioc a fost Diana Trocmaier, reporter la TVR Timişoara. Ea a realizat primul reportaj despre Costel şi talentul său, iar acesta promite să nu o uite niciodată. Referitor la o presupusă relaţie cu o ziaristă spaniolă, Busuioc spune că nu este nimic adevărat, dovadă fiind trăinicia relaţiei sale de familie.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite