Distracţie până în zori la Balul OSUT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Balul Bobocilor de la Universitatea de Vest, care a avut loc aseară,  a fost un success şi tinerii participanţi s-au distrat de minune până aproape de dimineaţă.

Peste 2.000 de studenţi din anul întâi, dar şi din anii mai mari, au dansat aseară pe ringul de la Clubul No Name din Timişoara. A fost seara bobocilor de la toate facultăţile, o seară organizată de cei de la OSUT pentru ca proaspeţii studenţi să intre în hora studenţiei ca la carte.


image

Doi tineri au întreţinut atmosfera şi au motivat bobocii să se încumete la probele pregătite pentru ei. Perechile nu au fost alese înainte, ci studenţii prezenţi la bal au urcat pe scenă de bună voie.





Tinerii din sală s-au oferit voluntari să participe la diferite probe care mai de care mai comice şi mai antrenante pentru public. Între acestea, cei din trupa Shadows au făcut demonstraţii de jonglerie şi dans cu eşarfă, băţ şi mingi aprinse.



Atmosfera s-a încins repede şi din studenţii s-au distrat de minune în compania noilor colegi. Surpriza oferită de organizatori a fost concertul oferit de Mihai Mărgineanu cu ocazia lansării noului album.


Apoi, muzica a continuat până dimineaţa şi toată lumea a dansat pe ritmurile mixate de Dj Zone. Până dimineaţa ritmurile muzicale au fost susţinute de dj şi tinerii au dansat până la epuizare.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite