Femeia va fi sărbătorită cu show-uri incendiare în weekend la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorencele pot alege distracţii variate de Ziua Femeii, în funcţie de bugetul fiecăreia Restaurantele au pregătit meniuri speciale, iar cluburile se întrec în show-uri de striptease masculin pentru femeile din Timişoara.

De la an la an, suprizele pregătite pentru reprezentantele sexului frumos sunt tot mai variate şi mai interesante. Restaurantele din capitala Banatului şi-au pus deja bucătarii la treabă în încercarea de a crea cel mai apetisant meniu şi cel mai atractiv program artistic. Aceasta ar putea fi cea mai bună opţiune pentru bărbaţii care doresc să le ofere jumătăţii lor o seară de neuitat.

Restaurantul La Renaissance oferă, pentru 85 de lei de persoană, un meniu compus dintr-un fel de bază, o gustare, cocktail, cafea, sucuri, un show umoristic, un spectacol de striptease şi muzică de dans până dimineaţa. 

 Fără perdea

Pentru cele mai îndrăzneţe, care vor să se distreze împreună cu prietenele, au fost puse la cale nu mai puţin de trei spectacole de striptease masculin. Mâine seară trei cluburi din oraş vor aduce pe scenă dansatorii care se vor dezbrăca de orice inhibiţie. Flamingo Boys se vor afla de la ora 21.00 în Heaven Studio într-un show intitulat The Treasure, dedicat doamnelor. Şi Youtopia Club a pregătit o surpriză de acest gen pentru doamne şi domnişoare, unde vor performa Bang Chippendales, o trupă din Ungaria, de la ora 22.00, preţul unui bilet fiind de 20 de lei. Tot la capitolul streaptease masculin punctează şi Vanilla Club, cu trupa Taboo Boys. Aici intrarea va fi liberă pentru femei, până la miezul nopţii.

 Momente de răsfăţ

Şi saloanele de înfrumuseţare s-au pregătit cum se cuvine de Ziua Femeii, mai ales că reprezentantele sexului frumos sunt clientela obişnuită. Pentru doar 30 de lei, salonul Byanka Staff vă oferă un pachet compus din: spălat, tuns, coafat şi machiaj, iar pentru 50 de lei beneficiaţi de manichiură, pedichiură şi coafat.

O zi specială de relaxare puteţi petrece la salina din oraş, unde zece femei şi cinci fete beneficiază luni de intrare gratuită, dacă fac programare astăzi sau mâine.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite