Zeci de pasageri, blocaţi pe aeroport de câteva ore. O cursă Wizz Air încă aşteaptă să decoleze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avion Wizz-Air (Arhiva)
Avion Wizz-Air (Arhiva)

Chiar pe dacă Aeroportul „Traian Vuia" din Timişoara nu sunt probleme cu traficul aerian, zeci de pasageri ai unei companii low cost sunt blocaţi de câteva ore, aşteptând să decoleze.

Zeci de pasageri ai unei curse Wizz Air sunt blocaţi pe aeroportul „Traian Vuia" din Timişoara, din cauza vântului puternic. Reprezentanţii aeroportului timişorean confirmă că vremea nefavorabilă împiedică ridicarea aeronavei de la sol. „Pe aeroport totul decurge bine. Este vorba despre o cursă a companiei Wizz Air. Din cauza vântului puternic, aceasta nu poate decola", a declarat Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al ATV Timişoara.

„Din cauza conditiilor meteo extreme, zborul Wizz Air de ast[zi, Timișoara - Forli Bologna va decola cu o întârziere de aproximativ 5 ore. Ora estimată de plecare este 17:15. Vântul puternic de pe aeroportul din Timițoara nu permite tipului de aeronave operate de Wizz Air, Airbus A320 să decoleze in condiții de siguranță. Pasagerii au fost trataâi conform regulamentelor în vigoare, primind vouchere pentru alimente ți apă. Din cauza acestei întârzieri, și celelalte zboruri Wizz Air vor fi afectate. Înâelegem disconfortul creat pasagerilor, însă grija noastră rămâne singuranța acestora", a declarat Balazs Varro, Coroporate Communications Manager Wizz Air

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite