Oratorii timişoreni se întrec într-un maraton de discursuri marca Toastmasters

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au învăţat să-şi învingă teama de a vorbi în public, şi-au dezvoltat abilităţile de lideri, iar acum vor să arate tuturor că pot comunica eficient. Şapte membri ai Clubului Timişoara Toastmasters promit să ţină, în această seară, şapte discursuri excepţionale.

O dată pe săptămâna, membrii Clubului Timişoara Toastmasters se întâlnesc şi îşi perfecţionează, fără instructor, abilităţile de a vorbi în public. Improvizează, îşi evaluează între ei discursurile şi spun că metoda este cât se poate de eficientă. Pentru a-i convinge de acest lucru şi pe timişorenii care nu au luat parte până acum la atelierele de lucru marca Timişoara Toastmasters, oratorii au pregătit un maraton de discursuri, care are loc în această seară, de la ora 19, la 700 Coffee&Lounge.

„Cel de-al doilea maraton de discursuri Timişoara Toastmasters propune şapte discursuri ţintite spre şapte aspecte diferite ale comunicării. Amuzamentul e inclus",  a declarat Mihai Zilahi, ofiţer în cadrul Timișoara Toastmasters şi organizator al evenimentului.

Primul club Toastmasters International a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley în 1994. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 230.000 de membri în peste 11.500 de cluburi din 92 de ţări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite