VIDEO Chef ţigănesc cu Ferrari şi Lamborghini lângă birourile poliţiştilor de la Arme. Forţele de ordine din Timişoara sunt în alertă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare cheremeză mare azi pe strada CD Loga din Timişoara, unde are loc o logodnă ţigănească. Rromii au dat muzica la maxim, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a reduce sonorul. Adjunctul Poliţiei Locale, aflat la comandă, s-a deplasat personal la faţa locului.



UPDATE:
Poliţiştii locali i-au amendat pe ţigani pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Amenda a fost dată în baza unui articol din legea 61 care prevede că "„organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatura muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, in mediul urban”.



Unul din cei mai bogaţi rromi din Timişoara, Vişinel, îşi însoară neopotul, pe Angelo (în vârstă de 16 ani). Astăzi este programată logodna acestuia cu Estera (15 ani), fiica lui Boby Stancu, un alt rrom bogat din oraş. Pe bulevardul aflat în zona centrală, chiar lângă sediul Serviciului de Arme, Muniţi şi Substanţe Toxice şi-au făcut apariţa deja mai multe maşini de lux: Lamborghini, Ferrarii, BMW, Mercedes sau Porsche. Majoritatea au numere de Germania.

image

Lăutari liniştiţi cu Poliţia

Pregătirile la casa mirelui au început încă de dimineaţă, când firmele de cattering şi amenjări s-au prezentat la palat. Purcel la rotisor, dar şi diverse sortimente de băuturi fine şi fructe fac parte din meniul petrecerii. Muzica despre criză, bani şi moartea duşmanilor este nelipsită. Ţiganii au dat însă sonorul la maximum, astfel că nu se mai putea înţelege om cu om. Şefa Secţiei 1 de Poliţie, Ana Grigorovici, dar şi şeful Poliţiei Comunitare, Dorel Cojan, s-au prezentat personal la faţa locului, însoţiţi de mai multe echipaje. „Le-am atras atenţia să nu de muzica tare şi să păstreze ordinea în zonă. Am discutat cu toate forţele de ordine din oraş pentru a lua măsuri de păstrare a liniştii şi ordinii publice", a spus Cojan.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite