Alexandru Ştefan, una dintre victimele implicate în scandalul cu săbii de la Deta, are dosar penal pentru că a ameninţat un poliţist în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Deta l-au amendat pe Petru Iung, una dintre victimele scandalului în care au fost implicaţi băieţii primarului, pentru că a depăşit limita de viteză şi pentru lipsa documentelor de omologare a foilor. Imediat după incident, Alexandru Ştefan, care se afla cu el în maşină, a sunat la 112 şi a anunţat că poliţiştii au cerut bani pentru a înapoia certificatul de înmatriculare al autoturismului BMW cu care circula

ORA 11.15: Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Alexandru Ştefan va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta în cursul acestei zile, pentru continuarea cercetărilor. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.

„La sediul unităţii de poliţie, a fost înregistrat procesul verbal de consemnare a plângerii sau denunţului oral al lui Alexandru S. pentru infracţiunea de luare de mită care va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta cu propunerea de declinare a competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş" - anunţă Biroul de Presă al IPJ Timiş.

Scandalul de la Deta pare să nu se mai oprească. După ce au fost cercetaţi că nu au intervenit pentru aplanarea altercaţiei în care s-au folosit săbii şi cuţite, poliţiştilor din localitate li se aduce acum o nouă acuzaţie - aceea că au cerut mită.
Asta după ce au oprit un autoturism BMW condus de Petru Iung, una dintre victimele băieţilor primarului din Deta, care circula cu 69 de kilometri la oră în localitate şi l-au amendat pe şofer atât pentru faptul că a depăşit limita legală de viteză, cât şi pentru că nu avea documentele de omologare a foliilor de pe geamurile maşinii. Totodată, i-a fost confiscat certificatul de înmatriculare. Imediat după incident, cum a ajuns acasă, Alexandru Ştefan a sunat la 112 să anunţe că poliţiştii au cerut bani pentru a înapoia certificatul de înmatriculare. În BMW cu ei se mai afla şi cea de-a treia victimă, Bogardo Gartner.

„Bărbatul a reclamat faptul că i s-au cerut bani pentru certificatul de înmatriculare. Denunţul a fost înregistrat, iar şeful Poliţiei din Deta s-a dus personal după el pentru a-l conduce la sediu, să dea declaraţie. Se vor face verificări în ceea ce priveşte acest denunţ, pentru a stabili dacă cele declarate sunt adevărate. Dacă sunt neadevărate, va suporta rigorile legii, în sensul că bărbatul riscă dosar penal pentru denunţ calomnios sau sancţiune contravenţională pentru alarmarea falsă a organelor judiciare", ne-a declarat Mădălina Mezdrea, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Potrivit acesteia, datorită faptul că Alexandru Ştefan a făcut scandal şi a jignit oamenii legii, poliţiştii vor propune procurorilor ca acestuia să i se întocmească un nou dosar penal, pentru ultraj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite