Premieră în show-bizz-ul românesc: Pavel Stratan lansează un disc la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Stratan
Pavel Stratan

Veşti excelente pentru fanii artistului din Republica Moldova, Pavel Stratan. Acesta a decis să îşi lanseze cel de-al patrulea album în capitala Banatului. Vezi cum poţi participa la lansarea "Amintirilor din copilărie".

Pavel Stratan, artistul care a frapat întraga ţară prin stilul original de a cânta îşi lansează cel de-al patrulea album la Timişoara. Fanii cântăreţului au ocazia să descopere în premieră noile melodii duminică, 13 noiembrie, la clubul Porto Arte. Noul album se intitulează "Amintiri din copilărie" şi anunţă o serie de surprise. Biletul de intrare la eveniment costă 25 de lei.

„România sălbatică" iese în aer liber la Timișoara

Născut pe 11 noiembrie 1970 în Nişcani, Raionul Clăraşi din Republica Moldova, Pavel stratan este un cântăreţ şi textier de muzică folk, pop care interpretează o muzică ce nu a putut fi catalogată până în present.

Robert Şerban, desemnat de Uniunea Scriitorilor cel mai bun dintre poeţii timişoren

Acesta s-a remarcat pentru prima dată în 1977, când a cântat la chitară, pe scena şcolii. În 1983 a compus primele versuri, iar în 1996a cunoscut prima lui adevărată experienţă scenic, în calitate de scamator. După ce a absolvit cursurile Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, lansează în 2002, în Republica Moldova, primul album "Amintiri din copilărie".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite