Multe ștranduri din Timișoara sunt închise de 1 mai: No Name și Sun Beach își deschid porțile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii bazelor de agrement nu s-au gândit că vom avea așa de repede temperaturi atât de ridicate și nu au apucat să termine renovările și lucrările de mentenanță. Excepție fac No Name și Sun Beach.

Ștrandul UMT se va deschide de abia la mijlocul lunii. Cel puțin așa ar dori Cătălin Stoicescu, managerul bazei de la Pădurea Verde. “Mai avem de lucru. Ștrandul va fi renovat în totalitate. Se reînnoiește clădirea care adăpostește restaurantul, va mai fi o pizerie, o terasă și un magazin. Bazinele sunt curățate anual, se lucrează și la pompe. Totul va fi ca nou. Sper să putem deschide în termenul stabilit”, a declarat Stoicescu.



GALERIE FOTO

De remarcat că o dată cu deschiderea ștrandului, noul SPA Termalium, care a fost inaugurat iarna trecută, se va închide. “Vom muta o serie de servicii în exterior, cum ar fi nămolul de la Techiergiol sau masajele. Nu avea rost să ținem deschis și SPA-ul”, a mai spus Cătălin Stoicescu.

Ștrandul de la UMT este singurul din oraș care va avea apă termală, care vine din foraje de la adâncime de 1.270 de metri. Apa este considerată pură din punct de vedere bacteriologic și este bogată cu oligoelemente și siliciu, fiind recomandată pentru numeroase afecțiuni.

În ștrand există un bazin mare și două mai mici. Cei care doresc să joace fotbal aici există trei terenuri cu iarbă artificială.

Investiții majore la ZHH


Ștrandul Termal ZHH se va deschide cel mai probabil sâmbătă sau duminică. Nici aici nu au fost puse încă toate la punct. “Am înlocuit toate pompele, am luat șezlonguri noi, am refăcut toaletele și a trebuit să schimbăm o serie de obiecte din bazin care au fost distruse. După 1 mai, când e pauză, vom lucra non-stop să terminăm totul până în week-end”, afirmă Husam Hajar, patronul ștrandului ZHH.



GALERIE FOTO

Ștrandul Termal ZHH nu mai are apă termală, însă Hajar afirmă că dispune de cel mai modern sistem de curățare și control al apei, care a costat nu mai puțin de 1,7 milioane de euro. “Este o instalație antibacterială care oferă informații pe calculator, în fiecare moment. Practic e un laborator”, a mai declarat Hajar.

Nici ștrandul Lemon nu este gata. Reprezentanții bazei de pe Bulevardul Liviu Rebreanu speră să deschidă în perioada 15-20 mai. Și aici s-au făcut mai multe modernizări, însă cu toate că există doar un singur bazin nu au reușit încă să termine lucrările.



GALERIE FOTO

Intrare liberă la No Name


De 1 mai se va deschide ștrandul No Name, cu o serie de evenimente artistice și sportive (volei, tenis). Primii clienți sunt așteptați la deschiderea care va avea loc la ora 13.00. În prima zi, intrarea va fi liberă pentru toată lumea. Începând cu ora 21.00, în baza de agrement va avea loc un concert cu Antonia.

"Cred că vom avea mult de lucru dacă vremea va fi așa cum e acum. Noi ne-am axat să facem aici o oază de verdeață. Avem și terenuri de sport și zonă de club și berăria. Astăzi am lăsat intrarea liberă să vadă oamenii cât de frumos este aici", a spus Ovidiu Ciută, patronul ștrandului.



GALERIE FOTO

În restul zilelor, prețul biletului va fi 10 lei, iar ștrandul va funcționa între orele 10.00-20.00. Ca o noutate este deschiderea unei berării în incintă, unde vor avea loc numeroase concerte de muzică populară.

Jacuzzi imens la Sun Beach

Tot astăzi se va deschide și ștrandul Sun Beach aflat în spatele terenurilor de tenis de pe Calea Buziașului. Spațiul are două piscine, una pentru copii și un jacuzzi imens în aer liber situat în mijlocul resortului. Tarifele de intrare sunt în funcție de loc: paturile costă 29 lei, iar șezlongurile 24 lei.


image
image
image
image
image

GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite