Poli Timișoara, noul lider în Seria Vest al Ligii II, după 3-0 cu Turda GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Timișoara e lider în Liga a II-a
Poli Timișoara e lider în Liga a II-a

Alb-violeții se îndreaptă spre cel mai apropiat abiectiv, câștigarea titluluionorific de campionă de iarnă. Victoria cu 3-0 în fața celor de la Arieșul Turda i-a readus pe primul loc în Liga secundă

Poli Timișoara nu a avut nicio clipă emoții că nu va putea trece la scor de Arieșul Turda, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul seriei Vest din liga secundă. Jucătorii lui Vali Velcea au primit încurajări în seara dinaintea meciului de la Andreea Marin Bănică, la Gala UNICEF, unde tot lotul echipei a fost invitat."Nu mă pricep foarte tare la fotbal, mie îmi place handbalul, sport pe care l-am și practicat. Dar vă țin pumnii să câștigați în campionat", le-a spus jucătorilor "Zâna surprizelor".

Meciul cu Arieșul nu a avut istoric. Alb-violeții au marcat atunci când au apăsat mai tare pe accelerație. Primul a fost Curtea (min.27), urmat de Goga (min.72). S-a lipit de gol și tânărul de 19 ani, Fuchs (min.74), care se află la prima reușită în echipamentul alb-violet.



VEZI GALERIE FOTO DE LA MECIUL POLI-ARIEȘUL TURDA

În urma acestui rezultat, Poli s-a cocoțat pe primul loc, fiind la egalitate de puncte cu Gloria Bistrița (care a câștigat cu 2-1 meciul din deplasare cu Luceafărul Oradea), dar având un golaveraj mai bun.


Poli Timișoara e lider în Liga a II-a Timişorenii vor juca în Spania Poli Timișoara - Arieșul Turda 3-0
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite