Timişoara: O stradă întreagă din Timişoara a fost ocupată de fanii colecţiei “Tom şi Jerry”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de 150 de oameni s-au trezit cu noaptea în cap pentru a le face o bucurie copilaşilor, astfel că o stradă întreagă din centrul oraşului a fost ocupată de fani.

Timişorenii sunt îndrăgostiţi ai produselor librăriilor Adevărul, apariţia noului DVD din seria “Tom şi Jerry” trezindu-le interesul.  Pentru că vor să îi îndepărteze pe cei mici de calculator şi jocurile violente sau de desenele animate cu roboţi şi crime, părinţii au considerat că ultimul DVD cu seria “Tom şi Jerry” poate fi o distracţie mai bună pentru copiii lor.
Astfel, încă de la 7 dimineaţa oamenii au început să se strângă în centrul oraşului, în faţa librăriei Adevărul, unii dintre ei chiar învoindu-se de la locul de muncă.

“Vin tocmai de la Arad pentru a cumpăra DVD-ul pentru rude. Ştiu că cei mici îl consider déjà un pre-cadou de Crăciun”, a spus Ioana, de 19 ani, studentă .

“E DVD-ul pe care şi-l doreşte orice copil. Cum să nu îi fac pe plac copilaşului meu?”, a declarat un alt timişorean care stătea la coadă, Sorin Pantea, de 35 de ani, inginer. Şi Constantin Potra, de 40 de ani, şomer, s-a trezit de dimineaţă pentru a ajunge la librăria Adevărul.  “Decât să stea la calculator ore în şir sau să se uite la desene cu lupte, mai bine urmăreşte nişte personaje umane, cu întâmplări hazlii. Până la urmă îi ofer un DVD plăcut, pe care sigur o să îl îndrăgească”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite