Hoţ prins în flagrant încercând să fure dintr-o grădiniţă din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost prins de poliţiştii Secţiei 2 duminică noaptea după ce a pătruns prin efracţie într-o gradiniţă din Timişoara. Acesta a fost surprins în interiorul grădiniţei cotrobăind în speranţa de a găsi bunuri valoroase.

Un apel la serviciul de urgenţă anunţa duminică noapte că alarma unei grădiniţe de pe strada Liviu Rebreanu din Timişoara s-a activat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei 2 Poliţie pentru constatare. În timpul acţiunii aceştia au depistat un tânăr care intrase prin efracţie în grădiniţă. Nu a apucat să fure nimic, dar mai multe încăperi erau răvăşite, semn că acesta căuta bunuri valoroase, nemulnumindu-se cu jucăriile copiilor aflate la vedere.

„Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat", a declarat Andreea Cinteza, purăttorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost lăsat în stare de libertate până ce procurorii vor analiza dosarul şi vor hotărâ dacă vor propune arestul preventiv.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite