Timişoara: Harta obsedaţilor sexual din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Onaniştii timişoreni riscă să plătească amenzi între 200 şi 1.000 lei dacă sunt prinşi de poliţiştii comunitari.

Vremea caldă scoate din case obsedaţii sexual din Timişoara. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi de 30 de ani, fără ocupaţie sau care pur şi simplu se plictisesc, timişoreni sau veniţi din alte judeţe, ies în parcuri, se dezbracă, le strigă trecătoarelor cuvinte obscene şi fac gesturi care le determină pe acestea să sune la Poliţie. Fenomenul nu este unul neobişnuit pentru Timişoara, dar dacă pe vreme rece sunt puţine plângeri, în ultima lună zece femei au apelat numărul Poliţiei Comunitare pentru a anunţa că au întâlnit un obsedat sexual.

Cinci dintre cazuri au fost rezolvate pentru că oamenii legii au ajuns la timp şi i-au prins pe suspecţi asupra faptului. Restul au reuşit să fugă sau măcar să îşi închidă pantalonii.

Bolnavi psihic

După cum explică Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara, majoritatea celor prinşi se simt prost, se scuză, încearcă să găsească explicaţii şi spun că le este ruşine.

„Am avut un caz recent. O femeie ne-a sunat să ne spună că în Parcul Civic se află un bărbat dezbrăcat, dar când am ajuns noi acolo acesta se îmbrăcase, spunea că face yoga. Altă dată am avut de-a face cu un bărbat bolnav pshihic, mai în vârstă, care a ajuns direct la Jebel. Nu toţi sunt însă bolnavi pshic, unii spun că au venit în vizită la rude din Timişoara”, a explicat Dana Seracin.

Zone periculoase

Printre zonele cele mai frecventate de către obsedaţii sexual din Timişoara se numără Parcul Rozelor, Parcul Civic, zona verde din apropierea Muzeului Banatului, zona Complexului Studenţesc, parcul de lângă Universitatea de Vest şi malurile râului Bega. Toţi cei prinşi de către Poliţia Comunitară plătesc o amendă între 200 şi 1.000 lei. Comunitarii spun că, de cele mai multe ori, obsedaţii sexual din parcuri nu devin agresivi.

„Recomandăm femeilor care se întâlnesc cu astfel de situaţii să sune imediat la Poliţia Comunitară, pentru ca agenţii să poată interveni. Aceasta nu pentru că ar fi neapărat agresivi, ci pentru că recurg la gesturi obscene de natură să producă disconfort celor care îi întâlnesc, mai ales că în zonele de parcuri circulă şi mame cu copii sau bunici cu nepoţi”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare.

Zonele "periculoase"

Obsedaţii sexual din Timişoara se dezbracă în Parcul Rozelor, Parcul Civic sau în zona verde din apropierea Muzeului Banatului. La fel de frecventate de onanişti sunt şi zona Complexului Studenţesc, parcul de lângă Universitatea de Vest.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite