Toţi cei care au participat la scandalul de la Deta sunt "interlopi" – este de părere ministrul Traian Igaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor consideră că atât cei trei tineri care au ajuns la spital în urma scandalului de la Deta, cât şi cei cinci care sunt în prezent arestaţi preventiv, sunt „interlopi".

„Ceea ce s-a întâmplat la Deta e un caz pe care trebuie să îl privim cu foarte mare atenie şi să tăiem din faşă acţiunile interlopilor. Eu spun că toţi care au participat la încăierare vin din aceeaşi zonă. De multe ori aceste reglări de conturi, lucrurile sunt ţinute la secret şi practic niciodată nu ştim ce s-a întâmplat. Agresorii cu altă ocazie au fost victime. Sunt lucruri care se întâmplă. Poliţia încearcă să le gestioneze", a declarat Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor, la Realitatea TV.

Cu toate că fostul şef al Poliţiei Oraşului Deta a fost acuzat de faptul că a cerut ajutor la 112, după mai bine de zece zile de la incident, ministrul Traian Igaş i-a luat apărarea, declarând că „E bine să apelezi ca poliţist la 112. E bine să încerci să ţii sub control situaţia. Dacă ai nevoie de ajutoare suplimentare, e bine să rezolvi situaţia şi prin 112".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite