Timişoara: Credeţi că Dusan Uhrin va reveni la Timişoara? (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul concediat de Iancu în pauza de iarnă s-ar putea întoarce la Timişoara, însă venirea sa depinde de mai mulţi factori. Dusan Uhrin are termen până astăzi pentru a comunica hotărârea sa timişorenilor.

După finalul de sezon ratat, în care s-a obţinut, totuşi, cea mai bună performanţă din istoria clubului, principala grijă a lui Marian Iancu a fost căutarea unui antrenor care să facă din „Poli” o echipă competitivă pentru preliminariile Ligii Campionilor. Primul pe lista preşedintelui a fost chiar Dusan Uhrin Jr., antrenorul de care s-a despărţit în condiţii încă misterioase în pauza de iarnă a sezonului recent încheiat.

Dusan Uhrin ar dori să revină în Banat, însă este „legat” de contractul cu Mlada Boleslav. „Este adevărat că am discutat cu Marian Iancu, mi-a făcut o propunere, dar cred că acum este aproape imposibil să vin. Am contract cu Mlada. Am o clauză de reziliere, dar eu vreau să las loc de "bună ziua" cînd plec. Îmi doresc să ajung din nou la Timişoara, dar deocamdată lucrurile nu depind de mine”, a spus antrenorul ceh, citat de www.violamania.ro.

Tehnicianul a dezvăluit că preşedintele de la Mlada nu este încântat de perspectiva despărţirii. „Eu îmi doresc să vin la Timişoara, este o echipă pe care am format-o acolo, dar acum problema este patronul meu de la Mlada. Am discutat cu el de posibilitatea de a pleca, dar nu a părut foarte încântat”, a declarat Uhrin Jr.

Iancu plusează

Preşedintele lui „Poli” îl vrea cu orice preţ înapoi pe antrenorul concediat la finalul turului de campionat, fiind dispus să achite şi clauza de reziliere către Mlada, dar şi să investească mai mult în echipă. „Nu se pune problema banilor, este rezolvat acest aspect. Duşan e conştient că patronul de acolo nu poate să-i pună la dispoziţie logistica pe care o avem noi la Timişoara. Cred că s-a văzut că potenţial există şi se întrevăd perspective, de aceea ştiu că Uhrin va face ceea ce trebuie ca să îşi rezolve problemele la Mlada şi să revină la Timişoara”, a declarat Marian Iancu pentru NewsIn.

Conducătorul clubului bănăţean părea convins că Dusan Uhrin va accepta oferta. „Am vorbit de mai multe ori în ultimele zile cu Duşan, vrea să revină la Timişoara şi a rămas că se va întâlni cu patronul lui, după care vom clarifica lucrurile. I-am spus că am nevoie de el şi că nu mai am timpul necesar să caut alt antrenor care să mă ajute în ceea ce vreau eu în Liga Campionilor şi a înţeles”, a mai spus Marian Iancu.

De ce ar veni
- a ratat un loc de cupele europene cu Mlada
- Mlada se pare că are probleme financiare
- ar antrena o echipă participantă în preliminariile Ligii Campionilor
- cunoaşte echipa foarte bine, el a făcut lotul

De ce n-ar veni
- despărţirea „cu scântei” de Poli, iarna trecută
- declaraţiile lui Marian Iancu de după plecare
- soţia sa însărcinată va naşte în septembrie, ar vrea să stea în Cehia
- mizeria din fotbalul românesc

Credeţi că Dusan Uhrin Jr. va accepta oferta şi va reveni la "Poli" Timişoara? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite