Costel Busuioc: “Cred că îmi este deplasat şi rinichiul. Mă simt tot mai rău!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc a ajuns la Urgenţe
Costel Busuioc a ajuns la Urgenţe

Starea de sănătate a tenorului Costel Busuioc nu pare să evolueze deloc în bine după bătaia primită săptămâna trecută, de la patronul unei spălătorii din Timişoara. După ce a renunţat pentru moment la cântat după ce a fost lovit în urechea stângă, Costel Busuioc se pare că are acum probleme şi cu rinichii.

„Mă simt tot mai rău. Am crezut că o să fie bine însă văd că nu e aşa. M-a lovit şi-n partea stângă. Cred că mi-a deplasat rinichiul. Când am fost la Urgenţe doctorul m-a întrebat dacă nu mă doare rinichiul. M-a durut de la început, însă nu am luar în seamă. Am crezut că va trece durerea, ca şi cea de la coastă", ne-a spus Costel Busuioc, menţionând şi că este un om puternic şi „călit", fost cioban la munte, care nu se plânge din orice. Zilele acestea cântăreţul urmează să meargă din nou la un control medical, în Timişoara sau Bucureşti. În cazul în care situaţia se va agrava, va merge din nou şi la Medicină Legală.

După apariţia unor zvonuri conform cărora i-ar fi cerut 3.000 de euro lui Romică Bejenariu, individul care l-a bătut, Costel Busuioc a subliniat încă o dată faptul că nu vrea niciun ban de la acest om. „Nu i-am cerut niciun ban şi nici nu o voi face vreodată! Vreau doar sănătate de la Dumnezeu iar autorităţile să îşi facă treaba, ca şi până acum, şi să îl tragă la răspundere pentru fapta sa", a mai afirmat cântăreţul. În urma incidentului, lui Romică Bejenariu i s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite