Shopping în stil internaţional pentru timişoreni. C&A deschide unul dintre cele mai mari magazine din ţară, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru pasionaţii şi, mai ales, pasionatele de shopping.  Unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, C&A îşi deschide un magazin în mallul timişorean. Din cele trei oraşe alese în România, magazinul din Timişoara este cel mai spaţios şi se deschide la Iulius Mall. 

Timişorencele care vor să fie în pas cu moda au la dispoziţie o nouă ofertă de shopping. Reprezentanţii mall-ului au anunţat semnarea parteneriatului cu C&A. Iubitorii brandului olandez îşi vor putea face cumpărăturile astfel, într-un magazin de circa 1.700 mp, amplasat pe două niveluri.

LECŢIE DE SUPRAVIEŢUIRE Fără să îşi poată controla mâinile sau picioarele, o timişoreancă s-a lansat în modă

 „Fiind una dintre cele mai importante mărci de pe piaţa europeană, compania reprezintă o altă premieră mult aşteptată de către clienţii noştri, care vine astfel să întregească oferta centrelor comerciale, din ce în ce mai diversă şi aliniată la destinaţiile de shopping internaţionale", a declarat Oana Diaconescu, reprezentant al mallului.

Eleganţă şi varietate

Magazinele se vor adresa publicului de toate vârstele prin cele 11 branduri proprii care promovează stiluri diverse - de la modă pentru femeia modern sau de afaceri şi până la cea elegantă. Nici reprezentanţii sexului tare nu sunt neglijaţi cu ţinute trendy sau aflate între pasul firesc de la bărbat la gentleman.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite