Brand Film Festival aduce în Timişoara cele mai bune scurtmetraje publicitare despre bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premiul întâi la competiţia de scurtmetraje
Premiul întâi la competiţia de scurtmetraje

Festivalul Brand Film Festival, cu scurtmetraje create de consumatori pentru branduri, se desfăşoară şi în Timişoara, concomitent cu alte cinci oraşe ale ţării, în decursul a trei zile. Masculinitatea va anima ecranul din Aethernativ Cafe trei seri la rând.

Marţi 27 septembrie, de la ora 20:00, cafeneaua Aethernativ găzduieşte proiecţiile celor mai bune 10 scurtmetraje create de consumatori, pe tema definirii masculinităţii, în cadrul concursului realizat de Bergenbier.

 Antologia publicitară a bărbatului va fi proiectată începând cu ora 21:00. Astfel, cei prezenţi la prima seară de festival vor putea viziona cele mai bune reclame din lume, reclame ce implică universul masculin.

Miercuri, de la aceeaşi oră şi în acelaşi Aethernative, cele mai bune poveşti de viaţă ale bărbatului de până la 40 de ani vor fi spuse în imagini, tot de către consumator, în cadrul concursului realizat de Dove.

Partea a doua a serii este rezervată poveştilor de viaţă ale bărbaţilor maturi din publicitate. Între ora 21:00 şi 22:30 vor rula deci reclame din întreaga lume despre bărbaţi care se simt bine în propria piele.

Superlativul absolut al scurtmetrajelor

Cele mai bune scurtmetraje publicitare ale lumii sunt rezervate pentru ultima seară de festival, tot de la ora 20:00. Lor le urmează proiecţia parodiilor originale din reclame din 2007 - 2011, intitulată "Grand Spoof".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite