VIDEO: Fiţoşii de Timişoara spun că sunt mai tari decât şmecherii de Dorobanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Jurca este una dintre principalele "abonate" ale cluburilor din Timişoara
Bianca Jurca este una dintre principalele "abonate" ale cluburilor din Timişoara

Fetele şi băieţii de bani gata din urbea de pe Bega susţin că ei sunt mai tari decât omologii lor din capitală. Cluburile noastre sunt mai selecte, oamenii mai frumoşi şi mai bine îmbrăcaţi, susţin tinerii.

Una dintre vedetele locale, obişnuită a vieţii mondene timişorene, este manechinul Bianca Jurca. Deţinătoarea locului trei la Miss România 2008 spune că a frecventat nu numai cluburile din Bucureşti, ci şi pe cele din oraşele importante din ţară, dar că tot în capitala Vestului fiţele sunt la rang de artă. "Am fost şi în cele mai tari cluburi din Bucureşti şi pot să spun că tot cele din Timişoara sunt mai faine. Nu suntem cu nimic mai prejos faţă de capitală. Avem fete foarte frumoase, lumea este selectă, iar cluburile noastre sunt comparabile cu cele de afară", a spus Bianca.

Spune cât e nota de plată, ca să-ţi spun cine eşti!

Fite din club

Frumoasa timişoreancă nu prea crede nici în sumele vehiculate pentru o notă de plată în presa centrală şi spune că în oraşul său se poate distra foarte bine, într-o noapte, împreună cu şase-şapte prieteni, pentru aproximativ 800 de lei. Acest lucru se întâmplă însă în serile obişnuite de week-end. Atunci când unul dintre tinerii de bani gata din Timişoara serbează un eveniment important din viaţa sa, lucrurile se schimbă. Pentru băieţii care vor să impresioneze fetele şi să atragă invidia bărbaţilor, este nevoie de cel puţin 1.000 de euro. "Chiar am fost de curând la ziua unui prieten care a vrut să facă impresie. A invitat doar 12 fete, niciun băiat. Sigur că toţi ochii au fost pe el. Toată distracţia l-a costat peste 1.500 de euro şi chiar s-au consumat băuturi din cele mai scumpe", a povestit manechinul.

Revoltă pe Bega

Fite din club

Fiţoşii din Timişoara vor să demonstreze că ei sunt cei mai tari, că Heaven Club este mai tare decât Bamboo şi că nu se sfiesc să scoată mii de euro din buzunar pentru a-şi satisface plăcerile şi orgoliile. "Viaţa de noapte începe cam la ora 1 şi se termină pe la şase dimineaţa. În general mergem în Heaven, la Vanilla Club, ş.a. Ziua ne strângem la mall sau în barurile Café Lounge şi Piranha", a explicat Bianca. Iar ca să fie siguri că "adversarii de fiţe" din capitală vor vedea că la Timişoara este "la crème de la crème", abonaţii cluburilor au postat mai multe clipuri pe youtube cu cele mai frumoase fete din cluburi sau cu cele mai sexy dansatoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite