Reacţie de licean, după ce a ieşit de la Bac: „Supraveghetorii au fost aiurea. Cred că anul ăsta s-a dat Bac-ul pentru prima oară, pe bune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerele instalate de Inspectoratul Şcolar Timiş au revolat liceenii. După ce au acuzat de discriminare, tinerii spun că s-au simţit ca în armată. Examenul de Bacalaureat s-a dat pentru prima oară, „pe bune" în Timiş, spun elevii.

Absolvenţii de liceu au susţinut, astăzi, proba scrisă la materia obligatorie a profilului. Tinerii spun că s-au obişnuit deja cu camerele de supraveghere, în a treia zi de teste, însă îşi simt libertatea îngrădită.

image

„Ne-am simţit ca la şcoala de militărie. Nici nu am putut mişca în front. E foarte aiurea ideea asta cu camerele. De unde să copiem, am fi vrut noi, dar nu se putea", a declarat Cristin Stăf, după ce a ieşit din examen.

image

„Foarte aiurea asta cu camerele. Şi profesorii au fost foarte răi, nu ne-au lăsat deloc să copiem. Na...ei au fost de treabă, dar nu am copiat că nu ne-au lăsat să copiem. Ce să facem, decât să ne scoată afară, ca şi la română, mai bine am stat liniştiţi şi am scris cât am putut. Anul ăsta s-a dat Bac-ul pe bune, pentru prima oară, cred. Asta, cel puţin la noi", a declarat Andrei Secoşan, elev la Liceul Tehnic din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite