AUDIO Tânăr traficat în bordeluri de homosexuali în Germania: "Acolo trebuia să-i baţi, sadomasochism. Într-o seară, am făcut 600 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţii şocante ale unor tineri care se prostituau pe 100 de euro în Germania. Doi bărbaţi suspectaţi de proxenetism cu minori au fost reţinuţi de către procurorii de la DIICOT.

Doi bărbaţi arădeni au fost reţinuţi astăzi de către procurorii DIICOT, sub acuzaţiile de trafic de minori şi raport sexual cu minori. Ioan Burai, învârstă de 50 de ani şi Aurel Neamţ, de 42 de ani sunt suspectaţi că ar face parte dintr-o reţea amplă care se ocupă cu proxenetismul. Potrivit procurorilor, cei doi arădeni racolau din ţară adolescenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Dintre aceştia, unii ajungeau în Germania, unde practicau prostituţia pentru sume de bani, încasate de proxeneţi.

image

Victimele erau racolate din medii sărăcăcioase şi li se promiteau sume mari de bani pentru muncă cinsitită în străinătate. De asemenea, procurorii DIICOT spun că cei doi învinuiţi racolau de regulă minori orfani, fără adăpost şi cu o situaţie financiară precară. Mai apoi le ofereau sume de bani şi alte foloase, după care îi determinau să întreţină raporturi sexuale cu ei dar şi cu alte persoane implicate în dosar. Mai mult decât atât, Ioan Burai şi-ar fi pus la dispoziţie şi locuinţa lui din Arad în scopul exploatării sexuale a minorilor.

O discuţie între victimele aduse pentru a depune mărturie, surprinsă pe holurile sediului DIICOT Timişoara, dezvăluie experienţe şocante:

Acolo făceai în 10 minute, 100 de euro. Erau mai multe...baruri, unde trebuia să faci consumaţie.... Numai că ai stat cu el să bei, îţi punea 50 de euro la masă.. 50 de euro, 100 de euro, depinde cum aveau bani. Erau oameni cu bani... de toate. Acolo nu vin boschetari. Vin oameni de oameni.... care îşi permit să te cumpere. Dacă ai vrăjeală în tine că n-am aia că nu ştiu ce, îţi dădea bani... na du-te ia-ţi aia". Apoi, discuţia continuă despre plata pentru favoruri sexuale.
„Prima dată şi eu m-am dus la o m... cu 50 de lei... după-aia nu m-am mai dus, că îmi era ruşine. După aia mi-a făcut legătura să mă duc în Germania. M-am dus, pentru 100 de euro, dă-te drecu. Am şi cunoscut acolo români. E un cartier întreg numai de români acolo.
Era acolo un bar unde nu te lăsau să intri numai cu buletinul.... Eu am plecat cu două luni înainte să împlinesc 18 ani. M-am dus acolo şi am stat numai ca să mă trimită la bani. M-am dus acolo prima zi la bar şi când i-am dat buletinul nu m-a mai lăsat. Numai prima zi...m-am chinuit aşa şi mi-a dat 100 de euro. Numai prima zi. M-am dus acasă şi mi-a zis ăla să fac bani. Păi cum să fac bani?".
„Mi-a zis frate-miu că pe un prieten l-a băgat ca şi ospătar. Nu ştia limba, nu ştia nimic, dar nu...
...acolo trebuia să îi baţi, să le dai cu picioarele, sado-masochism. Sau să te c.... pe ei, să te p......îţi dă bani, ştii? ...Într-o seară am făcut 600 de euro. Te duci la ei numai acolo şi ceri bani ....îţi dă 50 de euro. Îţi cumperi o shawarma....mai mergi la altu, hai să jucăm dar pe pariu. Făceai bani acolo, dacă ştiai. Numai că eu nu ştiam să vorbesc
Noi am făcut asta de distracţie...aşa pentru noi. N-o ştiţi pe aia, Naomi. E un el, defapt. Şi aia face la fel. Se f.... în c...acolo şi se droghează".
"
Cei doi învinuiţi au întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu minorii. Până la această oră am identificat doar opt victime minore, având vârste cuprinse între 16 şi 17 ani", a continuat şeful DIICOT Timişoara.

Reţeaua de proxeneţi care "păstorea" 30 de prostituate a fost arestată la Tribunalul Timiş

Norma obligatorie a prostituatelor minore traficate de ţiganii proxeneţi: sex de 100 de euro pe zi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite