Alcatel a angajat aproape 400 de oameni în 2010 şi mai caută ingineri la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multinaţionala cu sediu în capitala Banatului continuă recrutarea de ingineri într-o perioadă în care listele cu posturi disponibile afişate de agenţiile judeţene de ocupare a forţei de muncă sunt invadate de posturi destinate persoanelor fără studii superioare.

Compania continuă să îşi dezvolte echipa de la Timişoara într-un ritm alert. „De la începutul acestui an şi până în prezent am angajat 390 de persoane în România, majoritatea în Timişoara", a explicat Iulia Iliescu, Director Resurse Umane Alcatel-Lucent. „Până la sfârşitul anului mai avem 90 de poziţii deschise", a adăugat aceasta.

Au recrutat absolvenţi, dar şi specialişti

În luna august, Alcatel-Lucent anunţa inaugurarea la Timişoara a unei infrastructuri de reţea LTE la cheie, proiectată pentru integrare şi testare de software, şi angajarea a 200 de ingineri în sediul din capitala Banatului. „De la începutul anului, numărul de ingineri români care lucrează la dezvoltarea serviciilor 4G sau Long Term Evolution (LTE) a crescut de la 20 la 180, iar ţinta pentru finele anului este ca grupul LTE din Timişoara să ajungă la 250 de persoane", declara în luna august 2010 Marius Mihailovici, Directorul Diviziei Wireless din Alcatel-Lucent.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite