Atenţie, şoferi! Strada Brâncoveanu va fi spartă din cauza unor conducte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Brâncoveanu va fi spartă din cauza unor conducte
Strada Brâncoveanu va fi spartă din cauza unor conducte

Traficul pe strada Brâncoveanu va fi afectat de lucrările care se vor desfăşura în zonă. Maşinile care merg deja bară la bară în zona respectivă, ar trebui să aleagă o altă rută pentru a ajunge la destinaţia dorită, dacă nu vor să aştepte la cozi infernale.

Prima lucrare de anul acesta de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă din Timişoara, din fonduri proprii ale Aquatim va fi demarată la finele acestei luni. Se va realiza reabilitarea conductei de apă rece şi a branşamentelor imobilelor de pe strada Constantin Brâncoveanu, între Bv. 16 Decembrie 1989 şi str. Ciprian Porumbescu şi reabilitarea reţelei de canalizare pe str. Romulus, între străzile Constantin Brâncoveanu şi Alexandru Odobescu. Lucrările se vor finaliza în ultima decadă a lunii septembrie 2010.

De asemenea, la scurt timp după începerea acestor lucrări de reabilitare a reţelei de apă, vor demara şi lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare, atât pe strada Constantin Brîncoveanu, între Bv. 16 Decembrie 1989 şi str. Ciprian Porumbescu cât şi pe strada Romulus, între Constantin Brâncoveanu şi Corbului. După finalizarea lucrărilor, întreaga zonă va fi refăcută conform unui proiect de amenajare stradală, gestionat de Primăria municipiului Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite