Poliţiştii timişoreni trec frecvent cu maşina peste Codul Rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au parcat pe o trecere de pietoni din mijlocul oraşului, lângă Tribunalul Timiş
Poliţiştii au parcat pe o trecere de pietoni din mijlocul oraşului, lângă Tribunalul Timiş

Cititorii „Adevărul de seară” au surprins imagini cu maşini de poliţie parcate pe trotuare sau pe trecerea de pietoni, încălcând legea.

Comunitarii şi reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public aplică zilnic amenzi pentru parcări neregulamentare, în zona centrală a oraşului. „Sunt vizate, în special, maşinile care blochează trotuarele. Intensificarea acţiunilor a venit ca urmare a plângerilor depuse de cetăţeni”, a spus Nicoleta Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

În tot acest timp, maşinile poliţiei staţionează pe trotuare şi chiar pe trecerea de pietoni, în buricul oraşului, lângă tribunal. Mai mulţi cititori ai cotidianului „Adevărul de seară” au fotografiat autoturismele oamenilor legii parcate la întâmplare în locuri unde maşinile timişorenilor ar fi ridicate, sau ar avea roţile blocate.

Poliţiştii timişoreni sfidează legea parcând pe trotuar chiar în faţa Tribunalului

Surprinşi de cititori

„Mie mi-au ridicat maşina şi am plătit 8 milioane jumătate că să o recuperez“, a spus unul dintre cititori. Şeful Poliţiei Timiş se plânge de lipsa locurilor de parcare şi spune că, de multe ori, echipajele se află în situaţia în care nu au de ales şi trebuie să parcheze pe trotuar.

„Nu este normal, noi trebuie să fim un exemplu pentru respectarea legii. O să dispun să se facă verificări. Poate au fost la o arestare, depinde de situaţia de atunci“, a spus Gheorghe Popescu. Comoditatea poliţiştilor a fost observată de mai mulţi timişoreni. „Ţin să menţionez că în niciuna din imagini nu era vorba de vreo misiune. Aceste maşini au staţionat acolo ore întregi”, a precizat un alt cititor „Adevărul de seară”. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite