ORAŞUL PE SCURT: Pregătiri de Paşte la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Sărbători, în vamă sunt mai mulţi poliţişti
De Sărbători, în vamă sunt mai mulţi poliţişti

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Timişoara.

Pregătiri de Paşte la frontieră
Poliţiştii de frontieră din Timiş s-au mobilizat pentru a evita aglomeraţia şi pentru a reduce timpul de aşteptare din punctele de trecere a frontierei în timpul sărbătorilor pascale. Astfel, a fost suplimentat numărul personalului din punctele de trecere pentru verificări, dar şi pentru combaterea actelor ilegale transfrontaliere.

Protest în faţa Primăriei

Zeci de cadre didactice din Timişoara s-au adunat în faţa primăriei pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de disponibilizările masive din învăţământ şi reducerea salariilor. Sindicaliştii de la „Paul Popescu Neveanu” şi „Spiru Haret” au ieşit în stradă după mai multe încercări de a atrage atenţia autorităţilor timişorene.

Dosar penal pentru cafea
O tânără de 34 de ani, din Lugoj, s-a ales cu dosar penal pentru că a furat 22 de pachete de cafea dintr-un centru comercial din Timişoara. Femeia a pus marfa în poşetă şi a trecut pe la casă fără să o plătească, prejudiciul fiind de 400 de lei. Marfa a fost recuperată, iar femeia a spus că încerca să facă rost de bani pentru Paşte, vânzând marfa.

Cadouri de Paşte
Beneficiarii Centrelor de zi „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, „Sfinţii Constantin şi Elena” şi „Alzeheimer” din Timişoara au confecţionat obiecte şi decoraţiuni în ton cu sărbătoarea Paştelui şi le-au scos în văzul lumii la Hypermarketul Real din calea Şagului. Expoziţia cu vânzare se va încheia în această seară, la ora 18.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite