ORAŞUL PE SCURT: Amenzi pentru marfa din stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii comunitari au confiscat marfa
Poliţiştii comunitari au confiscat marfa

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia Timişoara.

Amenzi pentru marfa din stradă
Comunitarii continuă controalele comercianţilor stradali. La ultima verificare de acest gen care a avut loc weekendul trecut, opt persoane au fost amendate, fiecare cu 150 de lei şi le-au fost confiscate produsele. Luna trecută, peste 160 de comercianţi au primit sancţiuni.

Curăţenia de primăvară
Curăţenia generală a început la Timişoara. Prima etapă se va derula până în 21 martie, în cartierele din zona de nord a oraşului faţă de canalul Bega. Cea de-a doua, în partea de sud, se va desfăşura în perioada 22-28 martie. Deşeurile trebuie scoase cu o zi înainte.

Principele Radu, la Timişoara
Principele Radu al României a fost prezent astăzi la Timişoara, unde a susţinut o conferinţă în faţa studenţilor. Prelegerea a fost a doua dintr-o suită de patru întâlniri a căror tematică abordează subiecte precum leadership, identitate şi securitate naţională.

Reduceri la impozite
Timişorenii mai au la dispoziţie două săptămâni ca să plătească impozitele cu 10 la sută reducere. Cei care nu achită o parte a impozitului până la sfârşitul lunii vor fi penalizaţi. Timişorenii care fac în acest an lucrări la clădiri sunt scutiţi 100 la sută de impozit.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite