A fost la un pas să fie înşelată cu 26.000 de lei printr-un sms în care i s-a spus că fiul ei a suferit un accident foarte grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a Serviciului de Ambulanţă Timiş a trecut prin momente greu de descris după ce un simplu mesaj scris pe telefonul mobil a fost la un pas să îi schimbe viaţa pentru totdeauna. În timp ce era la serviciu, femeia a primit un sms de la fiul ei, în care o anunţa că a suferit un accident rutier grav.

„Totul părea atât de real, mai ales că băiatul meu mai avea obiceiul să îmi trimită sms-uri de pe alte numere. Până şi modul în care mi se adresa era copiat la perfecţie. În mesaj mi se spunea să iau legătura cu un anume doctor Mihai Ene, care în realitate nu există”, spune femeia, care vrea să îşi păstreze identitatea secretă pentru că îi este frică să nu existe repercusiuni.

Femeia a apelat în câteva clipe numărul de la care a primit mesajul, la celălalt capăt al telefonului fiind un om care se pretindea doctor. „Mi s-a spus că băieţelul meu trebuie transportat la Bucureşti cu elicopterul, ca acolo să fie operat. Totul costa 26.000 de lei, dar banii urmau să fie decontaţi. Bărbatul ştia cum merg lucrurile în sistemul medical. A avut o psihologie foarte fină”, adaugă victima. Farsa a ţinut, în total, jumătate de oră. Femeia şi-a dat seama de înşelăciune când „doctorul” s-a axat exclusiv asupra banilor, iar soţul ei verificase spitalele de urgenţă, dar fiul lor nu apărea internat.

 „A fost deschisă o anchetă şi luăm legătura cu celelalte inspectorate de poliţie pentru că există informaţii că ar exista mai multe victime în ţară”, a spus Marinela Apostolache, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Urmăreşte timisoara.adevărul.ro pentru a afla astăzi detalii interesante despre acest caz!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite