Lăsat în libertate după ce băut fiind şi fără carnet, s-a urcat la volan şi a lovit un copil cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Individul a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor
Individul a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor

Timişoreanul care a băgat un copil de patru ani în spital, zilele trecute, după ce, fără carnet, s-a urcat băut la volan, este cercetat în stare de libertate. Singura interdicţie care i s-a pus este aceea de a părăsi localitatea 30 de zile.

„Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă, magistraţii dispunând cercetarea sa în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea Timişoara pe o perioadă de 30 de zile", ne-a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.


Accidentul a avut loc zilele trecute, pe strada Bujorilor din Timișoara. Copilul de patru ani se afla pe bordura din marginea drumului când a fost lovit de o mașină cu numere de Italia. După producerea accidentului, individul aflat la volan a dispărut cu tot cu autoturism, fără să-l intereseze soarta copilului. Poliţiştii au reuşit însă să îl identifice şi să îl reţină.

Mircea C., de 22 de ani, din Timişoara, a recunoscut imediat că se afla la volan. Polițiștii au stabilit că tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde acesta a refuzat să i se facă analize. Individul s-a ales cu dosar penal şi riscă să petreacă ani buni după gratii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite