RATT e cu un picior în groapă, dar îşi permite să inventeze funcţii noi pentru Ionuţ Nasleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Timişoara a reuşit, în ciuda problemelor financiare pe care le are, să găsească soluţii economice pentru funcţii noi. Beneficiarul unei organigrame noi este, în primul, Ionuţ Nasleu, care va deveni în curând director adjunct în cadrul regiei de transport în comun.

RATT este cu un picior în groapă, dar îşi permite luxul de a înfiinţa un nou post de director adjunct, cu dedicaţie pentru Ionuţ Nasleu. Acest post nu exista până acum, dar a fost aprobat împreună cu o nouă organigramă, într-o şedinţă de Consiliu Local. Între timp, regia mai are de reînfiinţat opt posturi, şi ele de conducere, pentru angajaţii care au câştigat procesele şi care trebuie să primească 80.000 de euro.

De asemenea, mai are de plătit o datorie imensă la finanţe, un TVA de 10 milioane de euro neachitat. Nasleu nu crede că postul său va adânci mai mult problemele financiare ale instituţiei. „Nu văd cum numirea mea ar putea încărca grila financiară. Deocamdată nu vreau să mă pronunţ”, a declarat Nasleu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite