Întâlnire de gradul trei între cititori şi personaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Dorian Florescu propune publicului o lansare inedită
Cătălin Dorian Florescu propune publicului o lansare inedită

Autorul Cătălin Dorian Florescu o aduce pe Zaira, personajul principal al cărţii sale, în faţa publicului timişorean.

Scriitorul timişorean Cătălin Dorian Florescu revine în oraşul natal pentru a-şi lansa volumul „Zaira“. Evenimentul trece barierele unei simple lansări de carte, aducându-i, în premieră, în aceeaşi încăpere, pe scriitor, pe cititori şi mai ales pe Zaira, personajul principal. Întâlnirea de gradul trei este menită să aducă mai aproape de publicul timişorean o poveste de dragoste reală care trece barierele timpului şi spaţiului.

Cătălin Dorian Florescu s-a născut în Timişoara şi a părăsit România în anul 1982, împreună cu părinţii. Autorul locuieşte în prezent în Elveţia, a câştigat nenumărate premii literare şi de fiecare dată când se întoarce în oraşul natal aşteaptă cu nerăbdare să îşi întâlnească cititorii. A patra carte a scriitorului povesteşte viaţa Zairei, o foarte preţuită păpuşăreasă în Romania anilor `60, din preajma celui de-al Doilea Război Mondial şi până în vremurile noastre. Este o fascinantă călătorie între Europa de Est şi America şi totodată povestea unei iubiri imposibile care supravieţuieşte vremurilor.

Un invitat special

Lansarea de carte va avea loc mâine, de la ora 18.00, în 700 Coffee&Lounge din Piaţa 700, în clădirea Business Center. La eveniment vor lua parte Adriana Babeţi, Rodica Binder şi Robert Şerban în rol de moderator. Nu va lipsi nici Zaira, personajul principal al romanului. Cătălin Dorian Florescu a mai avut o întâlnire cu cititorii, în această dimineaţă, în Universitatea de Vest din Timişoara. Seria lansărilor, de această dată fără personajul principal ca invitat special, vor continua în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Oradea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite