Firmă libaneză prinsă cu 96 de tone de castraveţi stricaţi, destinaţi vânzării la negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul avea 96 de tone de castraveti
Camionul avea 96 de tone de castraveti

Trei camioane cu 96 de tone de castraveţi şi fasole uscată stricată au fost depistate, sâmbătă seara, la Vama Nădlac. În timp ce o parte din marfă era stricată şi deteriorată, pe factură scria „Interzis consumului uman", în limba germană.

Poliţiştii din cadrul vămii Nădlac au identificat trei camiane care transportatu 96 de tone de castraveţi muraţi şi fasole uscată, cu acte care nu erau în regulă. După ce s-a constatat că firma care este beneficiarul din România nu funcţionează la sediu, reprezentanţii Gărzii Financiare au suspectat că statul ar putea fi fraudat. Marfa a fost depozitată la o societate şi confiscată.

„Datele din factură specifică că marfa nu este în regulă, întrucât nu este pentru consum uman. O parte din marfă era stricată, iar cealaltă, expirată. Valoarea este de 8.000 de euro, pentru 96 de tome de marfă, ceea este foarte puţin. Valoarea reală este undeva la 20.000 de euro, părerea mea. Marfa se va valorifica, în principiu se va distruge. Este parţial deteriorată, parţial, expirată. Urma să se vândă pe piaţa neagră din România, la negru", a explicat Dinu Mihai , comisar în cadrul Gărzii Financiare Timiş

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite