Sute de nemulţumiţi, după prima tură de rezultate de la Bacalaureat. Peste 700 de elevi au depus contestaţii. Vezi topul disciplinelor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speră că soarta le va aduce mai mult noroc sau se simt nedreptăţiţi în ceea ce priveşte corectura de la lucrările din Bacalaureat. Este vorba despre aproximativ 750 de elevi din Timiş care au solicitat reevaluarea lucrărilor.

Aproape jumătate din cei care au picat examenul maturităţii în sesiunea din toamnă speră la o reevaluare pozitivă, în urma contestaţiilor. Aproximativ 750 de contestaţii au fost depuse ieri, într-un interval de patru ore la centrele de examinare unde s-a susţinut examenul de Bacalaureat. În topul materiilor contestate s-a situat  matematica - cu 330 de solicitări pentru reevaluare, urmată limba română, cu 200 de contestaţii, biologie cu 136 de cereri de recorectare.  O singură contestaţie s-a depus la psihologie şi la limba maghiară.

Cine s-a făcut de ruşine, în sezonul doi de Bac. Vezi topul liceelor, în funcţie de promovabilitatea elevilor la examenul maturităţii

Corectarea contestaţiilor se va face în centrele de evaluare din alte judeţe iar rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi afişate, miercuri, 7 septembrie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite