Timişoara: (VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: (VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş
Timişoara: (VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş

Tânăra de 20 de ani a mai făcut un accident în urmă cu o lună pe DN6, unde au loc cele mai multe accidente mortale din judeţ.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şmecher cu BMW urmărit de Poliţie cu 215 km/h pe şoseaua către graniţa cu Ungaria

VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h


Motociclista a fost prinsă de poliţişti în timp ce rula cu aproape 200 de kilometri la oră pe drumul care leagă Timişoara de Vama Cenad. Ea rula pe o motocicletă Suzuki şi mai transporta o pasageră. În momentul în care a dat ochii cu poliţiştii tânăra a accelerat şi a ajuns în câteva clipe de la 180 de kilometri la oră la 196 de kilometri la oră.

Motociclista a fost trasă pe dreapta de poliţişti şi a rămas fără permis de conducere. Ea este o clientă mai veche a poliţiştilor. În urmă cu o lună ea a leşinat pe motocicletă şi a ieşit în decor, tot pe DN6, în apropiere de locul unde a fost prinsă rulând cu 196 de kilometri la oră.

Ea a scăpat cu viaţă în urma accidentului, însă le-a mărturisit oamenilor legii că a condus motocicleta fără oprire pe o distanţă de aproape 600 de kilometri şi i s-a făcut rău.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/timisoara inregistrare motociclista de la cenad_.flv iurl=/editor_files/Image/neeeeeeeet.jpg width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite