Ţiganii tăiaţi la Deta, supuşi la detectorul de minciuni. Ei au picat testul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii vor să stabilească cine spune adevărul în dosarul taxelor de protecţie de la Deta. Astfel, victimele, rudele lor şi martorii cheie au fost testaţi cu detectorul de minciuni. Operaţiunea de stabilire a adevărului a rămas pentru moment „în aer".

Victimele şi rudele acestora susţin că vineri au fost chemate la sediul Poliţiei, unde au fost testate cu detectorul de minciuni. Primul testat a fost Petru Iung, care le-a promis anchetatorilor că va spune doar adevărul în legătură cu cele întâmplate.
Bărbatul susţine că aşa a şi făcut dar pentru că la mijloc este o „lucrătură", a picat testul.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

„Eu m-am dus de bunăvoie şi chiar am spus adevărul. A fost pentru prima şi ultima oară când m-am lăsat testat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar poliţiştii mi-au spus că nu am fost în totalitate sincer. Lucru care nu este adevărat" - a spus Petru Iung.

image

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU SCANDALUL DIN DETA!

Şi rudele lui Alexandru Ştefan şi-au dat acordul să fie testate, însă, şi în cazul lor, rezultatul a fost îndoielnic.
Vandana Ştefan, de 32 de ani, sora lui Alexandru Ştefan, a leşinat chiar înainte să fie supusă detectorului de minciuni.

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

UPDATE Atacatorii de la Deta susțin că sunt victime și nu își recunosc vina. Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite