Ţiganii din topul bogaţilor se tem pentru viaţa lor: „Dacă vine hoţii şi ne dă în cap?!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ionelas Cârpaci
Timişoara: Ionelas Cârpaci

Publicaţia online verticalnews.ro a realizat o analiză a averilor pe care le deţin clanurile de ţigani din România. În urma documentării, jurnaliştii au realizat şi un top în care baştanul Ionelaş Cârpaci conduce cu o avere de 13 milioane de euro, iar pe locul doi se clasează Lucia Seifer şi Petru Jurj. Ambele familii se tem că hoţii le calcă palatele în căutarea banilor.  

Citeşte şi:

Topul celor mai bogaţi ţigani din România. Pe primele două locuri sunt doi ţigani din Timişoara

În urmă cu două zile, jurnaliştii de la verticalnews.ro au publicat topul celor mai bogaţi ţigani din România. Informaţia a fost preluată de alte publicaţii, inclusiv de www.timisoara.adevarul.ro, care i-a prezentat pe cei mai bogaţi ţigani din România, timişorenii Ionelaş Cârpaci (locul I) şi Lucia Seifert şi Petru Jurj (locul II). Imediat după publicarea informaţiei, cele două familii au reacţionat. Pe de o parte, Ionelaş Cârpaci şi concubina sa Mirela Stanca, au spus că nu au decât o casă în care locuiesc. Mai mult decât atât, cei doi s-au arătat foarte îngrijoraţi de riscul care îi pândeşte în urma publicării unor astfel de informaţii. „Când scrieţi aşa ceva, lumea crede că noi nis bogaţi, dar de unde să avem atâţia bani? Vă daţi seama, acuma dacă vine hoţii şi ne dă în cap!? Cum putem să dăm dezminţire că nu avem atâţia bani?”, s-a îngrijorat Mirela Stanca (foto). 

EXCLUSIV Naşul mafiei imobiliare ţigăneşti, anchetat de DNA pentru afaceri ilegale cu aur de un milion de euro


image

Ieri, la redacţia „Adevărul” a sunat şi Lucia Seifert. Fără să ştie foarte clar ce vrea, Lucia Seifert a spus că nu are nimic de a face cu clanurile care fac ilegalităţi, fiind „o ţigancă cu liceu, la Gătaia”. În acelaşi timp, Lucia Siefert, a cărei avere a fost estimată la 11 milioane de euro, spune că „poate să fie şi mai mult”. Femeia a refuzat să spună adevărata ei avere, arătând doar că şi ei îi este teamă că poate cădea pradă hoţilor care aud de bogăţia ei. 

EXCLUSIV Ţiganii acuzaţi de ţepe imobiliare de un milion de euro, achitaţi a doua oară de judecători


Lucia Seifert (stânga) şi Petru Jurj (dreapta) sunt acuzaţi de înşelăciune, şantaj, falsuri şi ameninţări

Atât Ionelaş, cât şi Lucia Seifert şi Petru Jurj au probleme cu legea, fiind judecaţi pentru înşelăciune. Dosarul în care Ionelaş Cârpaci  este acuzat că a furat terenurile primăriei cu acte false se judecă pe fond la Curtea de Apel Timişoara. Procesul în care sunt judecaţi Lucia Seifert şi Petru Jurj pentru o înşelăciune de peste un milion de euro s-a terminat în fază de apel cu achitarea celor doi, urmând recursul de la Curtea Supremă.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite