Ţigan bătut de familie după ce a trecut cu maşina printr-un panou publicitar şi a distrus două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost serios avariate
Maşinile au fost serios avariate

Şoferul de 21 de ani a reuşit să facă praf maşina pe care o conducea, dar şi două autoturisme parcate regulamentar. Când au văzut paguba produsă, rudele l-au luat pe băiat la bătaie. După pumni şi palme, ţiganul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral.

Accidentul a avut loc azi-noapte între pieţele Maria şi Sinaia din Timişoara. Ţiganul de 21 de ani tocmai venise din Franţa. Şi-a lăsat o rudă acasă după care a plecat în oraş să îşi mai testeze maşina proaspăt achiziţionată - un Mercedes. Din cauza vitezei, tânărul a scăpat maşina de sub control şi a trecut cu autoturismul printr-un panou publicitar.


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE
Maşina şi-a continuat traseul şi s-a oprit în cele din urmă în două maşini parcate regulamentar, o Dacie şi un VW Golf. Rudele băiatului care a produs evenimentul rutier au aflat repede de accident şi au sosit la faţa locului. Nu şi-au putut stăpânii nervii şi l-au luat pe băiat la pumni şi picioare. Urcat repede în ambulanţă, tânărul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral. Şi rudele au sosit la spital, însă mai calme, au admis că au greşit şi i-au promis băiatului că nu o să îl mai bată.

Maşinile au fost serios avariate Maşinile au fost serios avariate

Poliţiştii l-au testat pe şoferul de 21 de ani cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că era treaz în momentul accidentului. Oamenii legii i-au suspendat permisul şi urmează să plătească pentru toate daunele produse.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite