The Full Monty şi baletul Don Quijote, pe scena Operei din Timişoara. Află ce spectacole te aşteaptă în luna iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opera Naţională Română din Timişoara a pregătit un program interesant şi pentru această lună. Pe lângă spectacolele consacrate, iubitorii de artă clasică vor putea vedea reprezentaţii ale tinerilor absolvenţi ai claselor de balet, iar închiderea stagiunii se va face cu o operetă celebră - Liliacul.

Absolvenţii şi elevii claselor de balet, precum şi a studiourilor de specialitate din Timişoara, au scena Operei aproape rezervată în această perioadă. Vineri, de la ora 19.00, sala mare a instituţiei timişorene găzduieşte Spectacolul de diplomă al absolvenţilor secţiei de Coregrafie „Ştefan Gheorghe" din cadrul Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu" din Timişoara.
În ziua alegerilor locale, vă puteţi delecta cu un adevărat show, unul dintre succesele instituţiei din ultimul an - The Full Monty. Musicalul, pregătit, printre alţii, de Răzvan Mazilu, va readuce în faţa publicului actori îndrăgiţi ai Operei şi Teatrului Naţional.

Elevii Studioului de dans condus de prof. Hellen Ganser vor interpreta, miercuri, 13 iunie, cunoscutul balet Don Quijote, de L. Minkus. Spectacolul este programat de la ora 19.00.

Stagiunea Operei 2011 - 2012 se va încheia cu o operetă îndrăgită de publicul timişorean, Liliacul. Aceasta va avea loc duminică, 17 iunie, de la ora 18.00.

Programul complet al spectacolelor Operei din Timişoara:

Vineri, 8 iunie, ora 19.00

Spectacol de diplomă

al absolvenţilor Secţiei de coregrafie „Ştefan Gheorghe" din cadrul Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu" Timişoara, promoţia 2012.

Duminica, 10 iunie, ora 19.00

The Full Monty de D. Yazbek

Musical în parteneriat cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu" Timişoara. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional Timişoara.

Miercuri, 13 iunie, ora 19.00

Don Quijote de L. Minkus

Spectacol de balet susţinut de elevii Studioului de dans condus de prof. Hellen Ganser.

Joi, 14 iunie, ora 19.00

Tinereţe-Dans-Frumuseţe

Spectacol de balet şi dansuri susţinut de elevii Studioului de dans „Arabesque Star", condus de prof. Adriana şi Constantin Gadea.

Vineri, 15 iunie, ora 19.00

Călin, file din poveste dupa Mihai Eminescu.

Spectacol de balet susţinut de elevii Şcolii de balet „Rodica Murgu" în colaborare cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş.

Duminica, 17 iunie, ora 11.00

Gala micilor balerini

Spectacol susţinut de elevii Studioului de dans condus de prof. Ana Valkay

Duminica, 17 iunie, ora 18.00 (închiderea Stagiunii artistice 2011-2012)

Liliacul de J. Strauss

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite