Terasa pe roţi, ultima şmecherie imobiliară de fentat legea în Complexul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Timişoara s-au dus să demoleze mai multe chioşcuri din Complexul Studenţesc, dar au dat peste o lucrare fără autorizaţie. Între căminele 10 şi 11, lângă geamul studenţilor, pe un spaţiu verde proprietate privată, se montează o terasă care a ajuns la stadiul de schelet metalic. Proprietarul susţine că doar şi-a parcat rulota acolo.

Inspectorii Primăriei Timişoara de la Patrimoniu şi Urbanism au mers în această dimineaţă în Complexul Studenţesc ca să demoleze o terasă şi un chioşc ilegale. Funcţionarii nu au reuşit nimic în această direcţie pentru că terasa era deja demolată, iar la chioşc nu s-a putut ajunge cu  macaraua.



La sesizarea jurnaliştilor, inspectorul Direcţiei de Urbanism, Iosif Nemeş a verificat o construcţie în lucru între căminele 10 şi 11. Un schelet metalic indică faptul că e vorba de o terasă. Muncitorii nu au putut prezenta o autorizaţie de construcţie, astfel că a venit proprietarul (foto sus). „Asta e o rulotă pe proprietate privată. Ce autorizaţie îmi trebuie”, s-a apărat proprietarul. „Hai dom’ne. Ne crezi copii mici!?”, a venit replica funcţionarului care a cerut să vadă documentele. În această după-amiază inspectorul de zonă s-a deplasat la faţa locului, urmând să dea o amendă de minimum 1.000 de lei.


image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite