Terasa culturiştilor a fost dărâmată sub supravegherea poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terasa lui Florin Teodorescu, cel mai important promotor al culturismului din ţară, a funcţionat fără aprobare, astfel că Primăria a decis demolarea ei. Poliţiştii Locali au supravegheat întreaga operaţiune.

Florin Teodorescu, patronul clubului de culturism de la Sala Olimpia, a fost nevoit să demoleze terasa pe care a construit-o în urmă cu şase ani. Organizatorul celor mai importante concursuri de culturism din România recunoaşte că terasa a funcţionat până acum fără aprobare din partea Primăriei, iar acum a depus toate documentaţia pentru a intra în legalitate. Teodorescu nu a aşteptat intervenţia oficialităţilor locale şi a angajat o echipă de muncitori pentru a demonta şi a transporta în siguranţă mobilierul de pe terasă.


image

Cu toate astea, în această dimineaţă, un echipaj de intervenţie rapidă a Poliţiei Locale a luat în primire zona Sălii Olimpia. “Nu au fost probleme. Din contră, domnul Teodorescu a dat dovadă că e un om rezonabil cu care se poate discuta civilizat. Însă, conform legii a trebuit să fim de faţă, pentru a ne asigura că demolarea se face în linişte”, a declarat Iustinian Staicu, şef biroul dispecerat Intervenţie Rapidă.



Florin Teodorescu speră ca într-o lună să primească apobarea de funcţionare de la Primărie, pentru a putea reconstrui terasa. “Am decis să demontez eu terasa pentru a avea grijă de bunuri. Cred că am făcut multe pentru Timişoara, iubesc acest oraş, astfel că nu aveam gând să mă opun demolării. Am depus actele pentru a intra în legalitatea şi sper că într-o lună să refac terasa”, a declarat Florin Teodorescu (foto).



Terasa a devenit un loc obişnuit al sportivilor care frecventează Sala Olimpia. Primăria a decis să demoleze terasa pe motiv că nu avea autorizaţie, cât şi pentru că se va începe reabilitarea sălii polivalente.


image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite