EXCLUSIV GALERIE FOTO Șeful clinicii de Terapie Intensivă într-o ținută inedită de călușar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Săndesc în costum popular alături de Gheorghe Zamfir
Dorel Săndesc în costum popular alături de Gheorghe Zamfir

Dorel Săndesc, directorul Secției ATI a Spitalului Județean din Timișoara, s-a îmbrăcat în călușar la petrecerea organizată la Muzeul Satului Bănățean, ocazionat de sfârșitul congresului medicilor de la Terapie intensivă.

Cea de a noua ediție a congresului medicilor de la Terapia intensivă s-a încheiat cu un eveniment special la Muzeul Satului Bănățean. Dorel Săndesc, șeful clinicii ATI de la Spitalul Județean din Timișoara, a gândit un spectacol folcloric la care au fost invitați cei peste 1.300 de participanți la congres. Astfel, muzeul s-a transformat într-un peisaj al satului românesc în care medici și specialiști din țară și de peste hotare s-au putut simțit ca la un veritabil festival: mâncarea și băutura tradițională românească a stat la dispoziția lor, iar pe scenă a avut loc concerte cu ansambluri populare precum Orăștioara de Sus, Munții Orăștiei și a altor virtuozi. Printre artiștii s-a numărat și marele naist Gheorghe Zamfir și solista Aurelia Popa.



Galerie foto cu Dorel Săndesc în costum popular

Pentru această seară românească, Săndesc a închiriat 200 de costume populare de la Teatrul Național, care au fost îmbrăcate de doctori. Dorel Săndesc a fost unul din cei care a schimbat pentru o seară halatul alb cu haine de călușar. Directorul de la ATI a avut parte și de o surpriză, făcută de un amic din copilărie de pe vremea când au locuit la Orăștie. Este vorba de un tablou cu o poză alb-negru în care Săndesc era puști și stă alături de părinți.

Congresul medical Ghiduri și Protocoale în Anestezie Terapie Intensivă și Medicina de Urgență a avut în fiecare seară și o latură artistică: a început cu o lansare de carte, apoi a avut loc concertul cu trupa Iris. A doua seară, medicii au participat la un bal alături de balerinul Răzvan Mazilu. Congresul s-a încheiat cu Seara Românească, de la Muzeul Satului Bănățean.

Dorel Săndesc în costum popular Dorel Săndesc a lăsat halatul alb pentru costumul popular Dorel Săndesc în costum popular
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite