Timişoara: Ţeparii de 2,6 milioane de euro rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ţeparii de 2,6 milioane de euro rămân după gratii
Timişoara: Ţeparii de 2,6 milioane de euro rămân după gratii

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au respins astăzi recursul prin care cei şapte arestaţi în frauda de la BCR Curtici au cerut să fie cercetaţi în stare de libertate. Cele nouă persoane sunt acuzate că au dat şi luat credite bancare cu documente false.

CITEŞTE ŞI:
Timişoara: Nouă persoane suspectate că au luat credite de peste 2 milioane de euro cu acte false, audiate de DNA

Timişoara: Şapte persoane arestate pentru credite de la BCR de 2,6 milioane de euro, luate cu acte false

Fosta directoare a agenţiei din Curtici, Danielei Szirka, cei patru administratori de firme care sunt acuzaţi că au eliberat adeverinţe de venit false, Nicola Daniel, Brandais Flaviu, Aivănesei Dumitru Viorel şi Jurcă Florin Alin, şi încă doi complici, Liviu Daniel şi Raţ Patrick Dragan rămân după gratii pentru următoarele 29 de zile. Poziţiile avocaţilor, care au invocat anumite vicii de procedură, nu au contat pentru judecătorii care au respins recursul.

Aceiaşi judecători au respins şi recursul procurorilor DNA la decizia de cercetare în stare de libertate a fostelor consiliere de credite Viorica Stanciu şi Elena Mare. Procurorul de şedinţă a încercat să îl convingă pe judecător să le aresteze pe femei, spunând că au acţionat cu bună ştiinţă atunci când au acordat creditele fără a verifica beneficiarii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite