A adormit cu ţigara-n gură, a dat foc la apartament, dar dă vina pe ţeava de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a declarat fericit că nu a murit şi poate fuma în continuare
Bărbatul s-a declarat fericit că nu a murit şi poate fuma în continuare

Bărbatul recunoaşte că mai obişnuieşte să adoarmă cu ţigări aprinse prin casă, în până acum nu a mai dat foc apartamentului şi blocului în care locuieşte.Obişnuiţa de a consuma alcool cât e ziua de lungă a fost la un pas să îl omoare pe un timişorean, dar şi pe vecinii acestuia.

Bărbatul a adormit cu ţigara aprinsă, iar la un moment dat, întreg dormitorul a fost cuprins de flăcări. Din fericire, omul s-a trezit din beţie şi a luat-o la fugă pe casa scării.

Strigătele disperate ale “piromanului” i-au trezit şi pe colocatari, aceştia chemându-i pe pompieri în ajutor, care au stins incendiul înainte ca acesta să se extindă. La locul incendiului a venit şi mama bărbatului, aceasta confesându-se oamenilor focului. Mai précis, femeia a povestit că bărbatul s-a obişnuit să consume alcool cât e ziua de lungă după ce a rămas fără loc de muncă. Bătrâna a tot încercat să îşi ajute copilul, însă nici una dintre măsuri nu a avut efect.

În apărarea sa, bărbatul a spus că de vină pentru incendiu nu este ţigara sa, ci ţeava de gaz de pe casa scării care s-a spart în dreptul apartamentului său, de felul lui, bărbatul considerându-se un ghinionist.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite