Timişoara: Trei răniţi şi o femeie moartă în accidentul provocat de poliţistul Cornel Teodorovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b> Timişoara</b>: Trei răniţi şi o femeie moartă în accidentul provocat de poliţistul Cornel Teodorovici
<b> Timişoara</b>: Trei răniţi şi o femeie moartă în accidentul provocat de poliţistul Cornel Teodorovici

Victimele primesc îngrijiri medicale de urgenţă la două spitale din Timişoara

Poliţistul Cornel Teodorovici, fost şef al Poliţiei Economice Timişoara, se afla la volanul unui Volkswagen Passat, în care se aflau mama şi fiul său. Maşina a acroşat din plin o Dacie, despre care martorii susţin că circula regulamentar, pe drumul care leagă Lovrin de Sânnicolau Mare.

Victime nevinovate

Viorica Raţiu, femeia din Dacie, a murit în drum spre Spitalul din Sânnicolau Mare, iar şoferul, Ioan Raţiu, a fost transportat în stare gravă la spital. În stare gravă este mama şi la fel şi fiul poliţistului, care au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara. Mama poliţistului este internată la spital şi va mai rămâne sub supraveghere medicală câteva zile. "Are doar o plagă deasupra sprâncenei, dar este în afara oricărui pericol", a declarat doctorul Dan Radu. Copilul poliţistului a scăpat doar cu câteva contuzii superficiale.

Automobilul poliţistului a fost ridicat rapid de la locul accidentului de o maşină de tractare, după ce ancheta poliţiştilor de la Rutieră s-a desfăşurat în timp record.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Sergiu Rus, a declarat, în această dimineaţă, că şeful secţiei din Complexul Studenţesc din Timişoara ar fi provocat accidentul pentru că prin faţa maşini sale a trecut un animal pe care a încercat să-l evite. "Un animal, probabil un câine, i-a trecut prin faţă şi a tras de volan încercând să-l evite. În acel moment a acroşat cealaltă maşină. Aceasta ar fi cauza din primele cercetări", a spus Sergiu Rus.

Citeşte şi:

Timişoara: Poliţistul lovit de camion, în misiune, a murit la Spitalul Floreasca

Revenim cu amănunte despre cauzele accidentului în cursul zilei, dar şi în ediţia Adevărul de Seară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite