Tentativă de viol lângă zidul cimitirului la Timişoara. Victima a fost ademenită cu o sticlă de vin GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Timişoara a avut nevoie de ajutorul mai multor taximetrişti ca să scape de un viol. Tânăra susţine că a fost atrasă în cimitir de un necunoscut care a vrut să îşi facă de cap cu ea.

Tânăra a fost invitată în toiul serii la un pahar de vin în cimitir. Tânăra a acceptat invitaţia, dar nu se aştepta ca paharul de vin să îi pună viaţa în pericol. La un moment dat, agresorul a început să o atingă şi i-ar fi spus să se dezbrace. Pentru că tânăra nu a vrut, acesta a lovit-o de mai multe ori.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Victima a reuşit să fugă într-o staţie de taxi aflată lângă cimitirul din Calea Buziaşului, unde le-a cerut taximetriştilor să sune la 112. În scurt timp la faţa locului au ajuns oamenii legii, care l-au identificat pe aşa-zisul agresor. Bărbatul neagă tentativa de viol, dar recunoaşte că "a atins-o" pe fată cu pumnii. Victima este hotărâtă să depună plângere împotriva groparului.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite