Tentativă de jaf la un magazin Vodafone din centrul Timişoarei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a intrat în magazinul de telefoane mobile şi a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit. Toate echipajele de poliţie Timişoara sunt în căutarea cuţitarului.

Bărbatul a intrat în magazin cu un cuţit cu gândul să dea marea lovitură. Angajata a început să strige şi a apăsat butonul de panică. Văzând atitudinea femeii, hoţul i-a pus mâna în gât şi i-a spus că nu vrea să îi facă rău. Apoi, când a intrat o persoană în magazin, acesta a luat-o la fugă, răsturnând mai multe calculatoare.



GALERIE FOTO


Avem semnalmentele bărbatului. Are între 30 şi 35 de ani şi înălţime 1,65, cu mustaţă. Avea un fes deschis de culoare, geacă maro şi pantaloni de culoare gri închis. Magazinul are cameră de supaveghere, dar se pare că nu a funcţionat”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

"Din ce am văzut până acum nu s-a furat nimic din magazin. Vânzătoarea este în stare de șoc. Nu am ce să spun altceva. Din păcate nici camerele nu funcționau", a declarat patronul magazinului.

Polițiștii criminaliști și-au terminat treaba în urmă cu puțin timp. Între timp, toate echipajele de poliţie care se află în patrulare au fost alertate, poliţiştii făcând controale şi la ieşirile din oraş.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite