Tendinţele acestei ierni la Timişoara: moda este dominată de stilul "rockmantic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Magazin de modă
Timişoara: Magazin de modă

Pentru a atrage privirile celor din jur, în această iarnă, timişorenii trebuie să ţină cont de sfatul specialiştilor: să poarte un sacou cu umerii accentuaţi, pantaloni din piele, un machiaj natural sau grafic şi unghii de culoare închisă. 

Specialiştii îi îndrumă pe timişoreni să poarte stilul rockmantic, bucle mari, machiaj şi unghii naturale sau închise.

Buclele sunt în vogă

În această iarnă se poartă onduleurile mari, iar părul întins mai puţin. „Începe să se poarte permanentul cu buclele mari", a spus Valeria Jivici, coafeză. De asemenea, culorile pământului la păr sunt tendinţele iernii. Se pot folosi meşele, şuviţele în ton cu culoarea părului. Tunsorile cu volum pe păr semilung sunt indicate pentru acest sezon. „Dacă persoana are părul lung şi drept, poate să îl poarte strâns sau cu anumite împletituri", a adăugat coafeza.

Se poartă unghiile ascuţite

Pentru unghii, timişorencele pot folosi culori aflate la extrem. „Recomand culorile închise, cum ar fi roşu, negru, ciocolatiu, vernil închis. Pe de altă parte, se poartă foarte mult şi french-ul alb", a spus Claudia Istodor, manichiuristă.

Timişoara: Moda iernii

Unghiile cu gel încă mai sunt la modă, mai ales în rândul timişorencelor care merg la anumite ocazii şi vor să arate impecabil. Dacă cineva vrea modele pe unghii, Claudia Istodor le dă sfatul să folosească cât mai puţine modele, eventual doar pe două unghii.

Machiajul nud, trend-ul iernii


Se merge mult pe un machiaj nud, natural, care deşi nu pare, este foarte sofisticat. Se pun gene false, dar fir cu fir", a spus Ovidiu Perţa, make-up artist.


Timişoara: Moda iernii

Se poartă machiajele puternice şi grafice, cu trecerea de la o culoare la alta, gene false şi linii de tuş. „Rujul roşu şi fucşia, dar şi gloss-ul transparent se folosesc în acest sezon", a mai spus make-up artistul din Timişoara.

Stilul rockmantic, stilul iernii


Denimul, blana, tricotul şi tricotajele sunt la modă în iarna aceasta. Culorile indicate sunt gri, negru, bej şi roşu. „Recomand stilul rockmantic, adică sacourile cu umeri supradimensionaţi,  cu detalii preţioase. Linia poate fi una elegantă, dar materialele sunt dure, folosindu-se capse, piele", a spus Cosmina Biholari, designer. Dacă o persoană este mai plinuţă este bine să poarte un palton mediul, cu linia dreaptă. Pentru persoanele slabe se recomandă blăniţele şi paltoanele cu curea pe mijloc. „Persoanele scunde trebuie să  poarte jachetele scurte, cu volum în partea de sus", a explicat Cosmina Biholari.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite