Ţeapă cu un apartament închiriat de 13 ori cu contracte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri care au beneficiat de bunăvoinţa unui cetăţean francez, care i-a lăsat să stea în apartamentul său din Timişoara, au dat o ţeapă de 2.000 de euro, după ce au închiriat locuinţa de 13 ori.

Andreea Radu, de 27 de ani, din Timişoara şi Petre Duică, de 27 de ani, din Strehaia, sunt acuzaţi de înşelăciune, după ce 13 oameni i-au reclamat că le-au închiriat acelaşi apartament. Păgubiţii au negociat fiecare în parte cu cei doi tineri, care le-au arătat un apartament în centrul Timişoarei.

„Cei doi tineri cercetaţi au închiriat de 13 ori apartamentul. Chiriaşii s-au trezit în faţa unei uşi încuiate şi s-au întâlnit cu alţi oameni care susţin că au fost înşelaţi. Avem 13 plângeri până în prezent, însă este posibil ca să existe şi alţi păgubiţi pe care îi rugăm să se prezinte la poliţie să depună plângere", a declarat Marinela Apostolache, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii i-au reţintut pe cei doi tineri, însă magistraţii Judecătoriei Timişoara au decis să-i cerceteze în libertate pe cei doi tineri.

Francezul care a lăsat-o pe fată să locuiască în apartament plecase în ţara lui şi avea nevoie de cineva care să aibă grijă de locuinţă, cu codiţia ca femeia să achite utilităţile. Când s-a întors în Timişoara, francezul a constatat că are datorii la utilităţii de 2.000 de lei, iar tinerii chiriaşi au luat aproape 2.000 de euro pe chirii ilegale de la persoanele înşelate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite