Organizatorii concertului Lepa Brena cer răbdare din partea oamenilor care şi-au luat bilete: "Concertul nu a fost anulat, ci doar reprogramat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii sunt nemulţumiţi că nu îşi pot recupera banii
Timişorenii sunt nemulţumiţi că nu îşi pot recupera banii

Cei care vor să îşi recupereze banii pentru biletele la concertul cu Lepa Brena, care a fost anulat, nu au găsit nici azi pe nimeni la casieria de la Capitol. Organizatorii au transmis un comunicat prin cer răbdare din partea oamenilor

Aproximativ 40 de persoane s-au adunat în faţa Sălii Capitol, în acestă dimineaţă, în speranţa că vor găsi pe cineva la casa de bilete de unde ar fi trebuit să îşi primească banii pe bilete. Au avut ghinion. Casieria a fost închisă, iar la numerele de telefon ale organizatorilor, care au fost afişate, nimeni nu răspundea.


Scandal pentru biletele de la Lepa Brena

GALERIE FOTO

„Am cumpărat şase bilete. Am sperat să văd concertul cu Lepa Brena. Am fost şi în 1984. Au venit cu mine la acel concert şi socrii mei de 70 de ani. A fost frumos. Am acasă posterul de la acel concert. Chiar vroiam să îl iau cu mine şi la acest concert. Acum nu ştiu ce să fac. Ne-au promis că restituie banii”,
a declarat Dumitru Savici.

„Am luat cinci bilete în valoare de 500 de lei Sunt fan Lepa Brena, am aşteptat un concert extraordinar. Dar pare că e ţeapă. Aştept să văd dacă ne dau banii. Cred că mă voi duce la OPC, dar mai aştept câteva zile”, a spus Borioi Stanoiev.

„Cred că e o ţeapă din partea organizatorilor. Am de recuperat 300 de lei. Am venit de la Lugoj. Nu pot să mă pun pe drum în fiecare zi. Probabil că voi merge la poliţie, să vedem ce spun şi ceilalţi”, a spus Sorin Petru.

La OPC s-au depus ieri cinici plângeri. „Vom face o anchetă şi noi pentru a vedea cine se face vinovat. Deocamdată nu putem spune mai multe”, a spus Dan Pervescu, directorul OPC Timiş.


Organizatorii au trimis un comunicat de presă prin care îşi cer scuze de inconvenient, susţinând că vor restitui banii în cel mai scurt timp, fără să anunţe vreo dată.

Asociaţia Culturală Maria Domina, organizatorul concertului Lepa Brena, partenerii Unic Show şi Asociaţia Banat Art, comunică oficial persoanelor care solicită restituirea biletelor evenimentului, că o pot face după data de 1 august. În următoarea ordine: www.vreaubilet.ro, www.evntim.ro şi la casieria Teatrului Naţional. Cei care au achiziţionat biletele de la alte puncte de vânzare cât şi de la casieria Capitol, pot restitui biletele şi încasa contravaloarea acestora după un program care va fi anunţat în cel mai scurt timp. Data concertului celebrei artiste Lepa Brena va fi anunţată în cursul lunii august, biletele vândute fiind valabile”, anunţă organizatorii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite